Det skulle min man vilja jobba med

Det finns vissa saker som min man bara drömmer om att få göra , det är verkligen olik ifrån vad jag drömmer om att få göra.
En sån sak som han tycker är super kul och skulle väldigt gärna vilja jobba med är grävmaskin i stockholm, ja han kan säga att det skulle vara så otroligt kul att jobba med det. Det är liksom en dröm för honom att få sitta i en stor grävmaskin och gräva. Det är inte riktigt min önskan, men det är härligt att man har så olika drömmar och man har så olika saker som man vill göra och som man tycker är kul.

Bra att vi är olika

Och det är ju bara härligt att man vill olika saker och att man tycker att olika saker är roliga. Det brukar vara på det viset att man så gärna vill göra vissa saker men för andra låter det urtråkigt som helst. 
Men det skulle vara kul om ha fick pröva på och jobba med det någon gång ,det skulle verkligen vara så kul för hans skull. Det är något som jag gärna skulle vilja kunna fixa på något sätt så att ha i alla fall fick prova på det och se om det var något som han skulle gilla. Det tror jag verkligen att han skulle och han skulle bli så sjukt glad om ha fick prova på det någon gång. Så jag måste få till det och se om det är något som han kan få göra någon gång även om det bara är får en timme eller så. Få gräva ett hål eller något liknande. Det skulle vara så otroligt uppskattat det är jag säker på och det vore något som han skulle leva länge på och så vill man ju att det ska var och man bör göra det.